Duurzaam bouwen

Vanuit onze expertise in de bouw van assistentiewoningen weten we als geen ander wat duurzaam en levenlang bouwen in de praktijk betekent. Een optimale indeling in combinatie met de meeste geschikte materialen en een elegante architectuur maken dat onze appartementen voldoende aan de wensen en verwachtingen van jong en oud!

Nieuwbouw Kijkwoning in Zwevezele door Edima

Kiezen zonder verliezen

Koopt u uw appartement op plan dan hebt u alle vrijheid om de materialen en afwerking zelf te kiezen. Van de vloeren, elektrische voorzieningen, het sanitair tot de keuken, de badkamer, enz… wij lichten de mogelijkheden, merken en leveranciers uitgebreid toe, geven deskundig advies en kunnen u vergezellen in de toonzalen, maar de keuze is geheel aan u!

Kwaliteit boven alles

Voor al onze realisaties hanteren wij een zeer hoge standaard. Merken en materialen van topkwaliteit, professionele en betrouwbare aannemers en een nauwgezette opvolging maken dat elk van onze appartementen tot in de puntjes afgewerkt wordt.

Persoonlijk contact

U kan rekenen op een open communicatie en persoonlijke begeleiding doorheen het volledige bouwproces. We beantwoorden graag uw vragen en houden u proactief op de hoogte van de werken. Bovendien kan u rekenen op een overzichtelijk en eenduidig lastenboek. Zo weet u perfect waar u aan toe bent. Die transparantie over prijzen en mogelijkheden vinden we heel belangrijk.

Persoonlijk contact bij Edima
Call to action

Een eerste gesprek, een rondleiding, een vraag? Wij maken er tijd voor.

Contacteer ons voor afspraak. Steeds zonder enige verplichting.

Ik wil graag meer info

* verplichte velden

Grond te koop? Laat het ons weten!

contact