“Of het nu gaat om de koper of huurder van een assistentiewoning of van een gewoon appartement, voor elke klant gaan we door het vuur.”

Edima bouwbedrijf met ervaring

Een open communicatie

Elke constructieve samenwerking begint bij een goed gesprek. Dat is bij Edima niet anders. Enkel zo kunnen we ontdekken wat uw wensen en verwachting zijn en hierop inspelen. Onze persoonlijke aanpak loopt als een rode draad doorheen alles wat we doen.

Ook in uitvoering, bij de keuze van de materialen en de inrichting houden we heel nauw contact. Want uw nieuwe thuis bouwen we samen.

Eerste gesprek bij bouw appartementen bij Edima
Bezoek toonzaal bij bouw assistentiewoning bij Edima
Eerste gesprek bij bouw assistentiewoning bij Edima
Een sterk team!
Evelyne
bezige bij – organisator – doorzetter
“Zowel tijdens het bouwproject als nadien in de begeleiding bij de assistentiewoningen neem ik een groot engagement tov onze klanten. Ik hou ervan om hen op sleeptouw te nemen en ervoor te zorgen dat ze zich goed voelen in hun nieuwe woonst.”
Dieter
familieman – communicator – perfectionist
“Als een nieuwe project in de maak is, ben ik heel erg gefocust en ik weet dat ik niet altijd de makkelijkste ben voor onze aannemers. Maar de tevredenheid van onze klanten gaat voor alles. Het geluk in hun ogen als ze hun woning kunnen betreden, daar kan niets tegenop.”
Call to action

Een eerste gesprek, een rondleiding, een vraag? Wij maken er tijd voor.

Contacteer ons voor afspraak. Steeds zonder enige verplichting.

Ik wil graag meer info

* verplichte velden

Grond te koop? Laat het ons weten!

contact